Ligorthese

Supportec in Oisterwijk is een producent dat diverse orthesen, zoals een ligorthese, op een moderne manier produceert. Een ligorthese wordt veel gebruikt door mensen met spierziekten of door geestelijk gehandicapten, met als doel het lichaam te ondersteunen. Ook in de ouderenzorg is het een veel gebruikt hulpmiddel. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in een ligorthese of een andere orthese op maat? Maak dan gebruik van onze expertise en ervaring!

Een ligorthese gemaakt met de nieuwste technologie

Een ligorthese wordt altijd op maat gemaakt. Alleen dan biedt het immers de beste ondersteuning. Hiervoor onderzoekt u wat de gewenste ondersteuning is, gebaseerd op het lichaam van uw patiënt. Door middel van een vacuümpomp maakt u eenvoudig een afdruk van het lichaam van uw patiënt. U pompt dan lucht in twee zachte kussens, waar de afdruk in blijft staan. Om ervoor te zorgen dat deze afdruk in het kussen blijft staan, zuigt u deze vervolgens vacuüm. Deze informatie gebruiken wij om een orthese op maat te realiseren met behulp van computergestuurde robots. Door deze gepatenteerde productieprocessen te combineren met ons vakmanschap, ontstaat er een perfecte orthese.

Neem eenvoudig contact met ons op!

Heeft uw patiënt een ligorthese of een andere orthese nodig, zoals een rugorthese, en wilt u deze door Supportec uit Oisterwijk laten maken om verzekerd te zijn van goede kwaliteit? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)13 207 39 89 of stuur een e-mail naar sales@supportec.nl. Ook bij specifieke vragen of voor meer informatie over onze andere producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!