Zitorthese

Bent u als bedrijf op de orthesemarkt op zoek naar een goede zitorthese die ondersteuning en comfort biedt aan het zitgedeelte van uw patiënt? Dan helpen wij van Supportec, gevestigd in Oisterwijk, u graag. Wij produceren verschillende zit- en ligorthesen, zodat uw patiënten comfortabeler zitten of liggen. Door onze vakkennis en de nieuwste technieken te combineren, maken wij uitstekende ortheses op maat.

Een zitorthese voor optimaal comfort en betere correctie.

Ons doel is om de ideale zithouding te creëren voor maximaal comfort, betere correctie en/of preventie van lichamelijke klachten. Daarom wordt bij ons de zitorthese tot op een honderdste van een millimeter gevormd naar het lichaam van uw patiënt. Ook kan een zitorthese gebruikt worden in combinatie met een rugorthese. We gebruiken de meest hoogwaardige materialen en schenken aandacht aan elk detail. Het resultaat is een (zit)orthese die letterlijk als gegoten zit en die waar nodig maximale ondersteuning biedt.

Heeft u interesse? Neem dan contact op!

Heeft u interesse in een zitorthese van Supportec? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)13 207 39 89 of door het sturen van een e-mail naar info_supportec@permobil.com. Bent u op zoek naar een andere orthese, bijvoorbeeld een ligorthese of een rugorthese? Neem ook dan gerust contact op met een van onze specialisten! Elk bedrijf dat werkzaam is op de orthesemarkt kan gebruikmaken van onze expertise.