Wat is een orthese

Stelt u uzelf wel eens de vraag: wat is een orthese? De specialisten van Supportec leggen het graag aan u uit. Supportec in Oisterwijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van diverse orthesen voor bedrijven op de orthesemarkt. Het maken van een orthese vraagt om maatwerk. Alleen dan kan het immers de juiste ondersteuning bieden aan uw patiënten.

Neem contact met ons op

Wat is een orthese en waarvoor wordt het gebuikt?

Wat is een orthese? Het is een vraag waar wij als gespecialiseerd bedrijf graag antwoord op geven. Een orthese is een hulpmiddel die uw lichaam ondersteunt waar nodig. Het is een hulpmiddel voor een gecorrigeerde houding dat het lichaam helpt bij bijvoorbeeld een fysieke beperking. Zo kan een ligorthese gebruikt worden voor een comfortabelere en ontspannen lighouding. Een zitorthese zorgt ook voor meer ondersteuning en wordt vaak op een verrijdbaar onderstel geplaatst, waardoor de gebruiker mobiel blijft. Bij Supportec kunnen we voor uw patiënt een orthopedische stoel op maat maken, maar ook andere ortheses realiseren wij. Denkt u hierbij aan de volgende orthesen:

  • Rugorthese
  • Ligorthese
  • Zitorthese
  • Partiële orthese
  • Diverse lig- en zitvoorzieningen

Neem contact met ons op voor meer informatie over een orthese

Bent u orthopedisch adviseur en wilt u meer informatie over wat een orthese precies is en wat de mogelijkheden zijn? Wij kunnen u hier alles over vertellen. Door telefonisch contact met ons op te nemen, krijgt u alle informatie die u nodig heeft. Ook wanneer u andere vragen heeft of wanneer u een orthese wilt laten maken voor uw patiënt, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)13 207 39 89 of door het sturen van een e-mail naar info@supportec.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.