TEC3D

TEC3D

TEC3D is een innovatieve iPad-applicatie die we zelf hebben ontwikkeld om een zeer accurate orthese scan te kunnen maken. De applicatie in combinatie met een structure sensor zorgt ervoor dat de orthese identiek is aan de gemaakte scan. Het produceren van een orthese is erg intensief en een onvolledige scan zorgt voor onnodige frustraties. Bij Supportec maken we gebruik van een nieuwe technologie, waardoor deze frustraties verleden tijd zijn.

Een gebruiksvriendelijke userinterface bij onze TEC3D applicatie.

De applicatie die wij ontwikkeld hebben, is voorzien van efficiënte en effectieve tools. Met onze gebruiksvriendelijke userinterface is het mogelijk om bij de scan de contourlijnen van de orthese digitaal aan te geven. De applicatie kan offline worden gebruikt en gemaakte scans worden altijd eerst lokaal opgeslagen. De applicatie is voorzien van diverse tools, waardoor er nog veel meer mogelijk is. De volgende handige tools staan op de applicatie:

  • Batterij indicator
  • Het weergeven van de maten
  • Creëren van een surface
  • Verschillende afmetingen om te scannen
  • Dynamisch afstand bepalen voor grotere objecten, zoals een ligorthese

*De applicatie is alleen te gebruiken in combinatie met een iPad en een structure sensor.

Wij helpen u graag verder!

Ieder mens is anders en dus is geen enkele orthese hetzelfde. Dankzij onze nieuwe technologie hebben we de mogelijkheid om een orthese op maat te maken voor iedereen die dit nodig heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een orthese scan of en kunt u onze hulp gebruiken? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer +31 (0)13 207 39 89 of via ons e-mailadres sales@supportec.nl.