Productie

Bij Supportec maken wij graag een orthese op maat voor uw patiënt. Door onze vakkennis te combineren met de modernste technieken zijn we in staat om producten te maken, geheel naar uw wens. Hieronder valt uiteraard ook een orthese op maat. Ons uitgangspunt is om een product te creëren met de meest ideale pasvorm, optimale ondersteuning én die een optimaal gevoel van comfort geeft.

Een orthese of ander product speciaal op maat gemaakt.

De zit-, rug- of ligvoorzieningen die door onze specialisten worden gecreëerd, worden zeer nauwkeurig gevormd naar het lichaam van de persoon voor wie de voorziening bedoeld is. Wij maken gebruik van freestechnieken, hoogwaardige materialen en een unieke manier van waterdicht bekleden. Hierin neemt Supportec ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo streven wij ernaar zoveel mogelijk bewust CO2-neutraal en duurzaam te produceren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Bij Supportec vinden we het belangrijk om ook rekening te houden met de natuur en de maatschappij. Bewust maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons dan ook een tweede natuur. We richten onze activiteiten bewust op het toevoegen van waarde aan zowel mens, planeet als profit (financiële kant). Op dit gebied zoeken we steeds opnieuw een zorgvuldige balans en communiceren daarover op transparante wijze. Daarnaast reduceren we onze CO2-uitstoot door te investeren in duurzame energieprojecten van Climate Neutral Group. Ook onderscheiden wij ons van andere producenten met het digitaal op maat maken van een orthese aan de hand van onze vier productiemethodes:

  • 3D freesmachines
  • Schuim (inbouw)
  • Coaten
  • Vacuüm Thermo Forming
Ontdek onze combinatie van vakmanschap en techniek.

Wij staan graag voor u klaar om diverse zit-, rug- of ligvoorzieningen – zoals een orthese – voor u op maat te maken. Wilt u onze hulp bij het vinden van een passende oplossing? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0)13 207 39 89 of per e-mail op sales@supportec.nl.

3D Freesmachines

SCHUIM(INBOUW)

COATEN

VACUUM THERMO FORMING