SOFA

Voor u hebben wij bij Supportec een configurator en bestelformulier ontwikkeld, genaamd SOFA. SOFA is een logistieke software waarin u een orthese kunt configureren en de bestelling van de orthese met de daarbij behorende wensen digitaal kunt invullen.

De stappen van SOFA zijn eenvoudig te doorlopen.

Door alle stappen te doorlopen en het toevoegen van het digitale document, is het formulier compleet. Dit formulier maakt duidelijk hoe de zit-, rug- of ligvoorziening eruit zal komen te zien. Het is zeer gebruikersvriendelijk en er is geen enkele drempel om te starten met het configureren van een orthese. Doordat onze configurator en bestelformulier samengevoegd zijn, zijn wij wereldwijd de eerste in onze branche die het bestellen en configureren van een orthese zo eenvoudig maakt.

De software is goed bereikbaar en overal te gebruiken.

Onze logistieke software (SOFA) is beschikbaar voor elk bedrijf dat zich begeeft op de orthesemarkt en vormt het hart van onze onderneming. Zo is onze software op ieder apparaat bereikbaar met een browser en is het hierdoor mogelijk overal ter wereld te werken en orders in te voeren.

“Onze klant staat centraal en wordt naar wens zoveel mogelijk ontzorgd in de breedste zin van het woord.”
De voordelen van onze software

Naast dat u zelf een orthese kunt configureren, zijn er nog een aantal voordelen van onze software:

  • Draaibaar op ieder apparaat met een browser
  • Geen gedoe met updates, altijd 100% up-to-date
  • Datagegevens worden altijd opgeslagen
Neem contact met ons op bij interesse of voor meer informatie.

Ga aan de slag met ons logistiek programma en kom erachter waarom bedrijven, zoals Orthototaal en de Caporali Group, met ons samenwerken. Door online te werken met uw eigen account, hoeft iedere werknemer alleen de stappen te volgen voor het configureren van een complete orthese. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de software. U bereikt ons via +31 (0)13 207 39 89 of door het sturen van een e-mail naar sales@supportec.nl.

ORDER-FORM.NL

Supportec order form application

Login