Rugorthese

Op maat gemaakte orthese

Modernste technieken

Duurzaam geproduceerd

Bent u orthopedisch adviseur en heeft u een patiënt die een rugorthese nodig heeft? Schakel dan de hulp van Supportec uit Oisterwijk in. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse orthesen voor verschillende bedrijven. Hierdoor kan uw patiënt weer comfortabel liggen of zitten.

Wij leveren een rugorthese op maat met behulp van de nieuwste technologie

Het maken van een rugorthese is maatwerk. Door het combineren van onze kennis met de nieuwste technologie leveren wij altijd producten van de hoogste kwaliteit aan orthopedische bedrijven. Zo hebben wij een vacuümpomp voor de adviseur die het product aanmeet bij de eindgebruiker, zodat hij of zij eenvoudig een afdruk van de patiënt kan maken. Naast een rugorthese kunt u bij ons trouwens ook terecht voor een zitorthese of een ligorthese. Ook heeft u bij Supportec in Oisterwijk de mogelijkheid om online elke orthese eenvoudig en snel samen te stellen.

 

Neem contact met ons op

Maak gebruik van onze uitstekende service

Bent u orthopedisch adviseur en wilt u graag gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 207 39 89 of stuur een e-mail naar info@supportec.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u specifieke vragen over een bepaalde orthese of wilt u graag meer informatie over het online samenstellen van een orthese? Ook dan helpen we u graag telefonisch of per e-mail verder.