Orthopedische bedrijven

Orthopedische bedrijven

Wij staan klaar voor elke orthopedisch adviseur en alle orthopedische bedrijven die ortheses nodig hebben. Supportec in Oisterwijk is dé specialist op het gebied van het maken van diverse ortheses. Ortheses worden voornamelijk veel gebruikt door kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking. Wij vinden het, net als u, belangrijk om de juiste zit-, rug- en ligvoorzieningen te bieden voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Diverse orthopedische bedrijven en orthopedisch adviseurs maken dan ook gebruik van onze producten.

Wij maken het u als orthopedisch adviseur zo gemakkelijk mogelijk

Bij het creëren van diverse orthesen, maken wij gebruik van de nieuwste technologie. Dit doen wij in combinatie met onze expertise, waardoor we altijd puur vakmanschap kunnen leveren en waardoor we het u als orthopedisch adviseur zo gemakkelijk mogelijk maken. Een van de technieken die we inzetten is onze zelf ontwikkelde iPad-app TEC3D. Via deze app kan elke adviseur van orthopedische bedrijven eenvoudig de gewenste contourlijnen digitaal aangeven. Vervolgens kunnen wij als producent hiermee de meest accurate scans maken en de meest ingewikkelde vormen realiseren.

Om de kwaliteit van de orthese te waarborgen, maken we ook gebruik van hoogwaardige stoffeer technieken. Zoals bijvoorbeeld WaterProof Stitching. Dit is een techniek om verschillende patronen waterdicht met elkaar te verbinden. Hierdoor garanderen wij betere hygiëne en een langere levensduur van de orthese. Door de combinatie van de nieuwste technologie en onze expertise hebben wij de mogelijkheid om onze producten, zoals een zitorthese, geheel naar wens te creëren voor diverse bedrijven.

Neem contact met ons op!

Of u nu werkt als zelfstandig orthopedisch adviseur of dat u voor een van de vele orthopedische bedrijven werkt; wij leveren aan iedereen producten van de beste kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan verschillende rug-, zit- en ligvoorzieningen, zoals een rugorthese. Wij geven u graag deskundig advies, dus neem gerust contact met ons op. Orthopedische bedrijven en zelfstandig orthopedisch adviseurs kunnen ons telefonisch bereiken via +31 (0)13 207 39 89. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bellen? Stuur dan een e-mail naar sales@supportec.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.